Logo Lions

Do 24/10 Eenhoorn
Do 14/11 Kasteel Waalborre
Wo 20/11 Bestuursvergadering
Do 28/11 Eenhoorn
Wo 4/12 Zonevergadering


woensdag 23 oktober 2019
Tekst Lions Asse Hopperanken Aanmelden Logo Facebook
U bent hier: Home > Onze Club > In de pers      Contact | Sitemap

In de pers

 

Aperitiefconcert Lions Asse Klassiek
(Persinfo.org, 19 oktober 2019)

Persbericht in Persinfo.org, 19 oktober 2019, Aperitiefconcert Lions Asse Klassiek in kerk van Walfergem

 

Stichtende Voorzitter Jacques Dascotte overleden
(Persbericht Goeiedag.be 10/07/2019)

Stichtende Voorzitter Jacques Dascotte overleden (Persbericht Goeiedag.be 10/07/2019)

 

Lions Asse Serveert (Nieuwsblad, 8 april 2019)

Persbericht in het Nieuwsblad op 8 april 2019 - Honderden genodigden op gratis feestmaaltijd van Lions Club Asse

 

Lions Asse Serveert (GOEIEDAG Asse, 6 april 2019)

Persbericht in GOEIEDAG Asse, 6 april 2019 - Lions Asse Serveert - 350 genodigden genoten in CC Den Hoorinck van een feestelijk maal hun aangeboden door Lions Asse. Onder de noemer Lions Asse Serveert werd hen een meer dan gezellige namiddag aangeboden: een driegangen menu, een gratis tombola en een optreden van Lazy Larry. Lions had zo’n 40 medewerkers op de been gebracht. De 350 genodigden kwamen uit 15 instellingen en dienstverlenende verenigingen. Onder hen ook heel wat kinderen. Dat het zonnetje ook van de partij was maakte de dag nog meer bijzonder. LAS werd al voor de vierde maal georganiseerd. Dat gebeurt om de twee jaar.

 

Persbericht op Persinfo.org (24 maart 2019)

Persbericht op Persinfo.org

 

Persbericht in Goeiedag magazine (13/03/2019)

Artikel in Goeiedag magazine (13 maart 2019) Lions Bal van Marcel de kolonel groot succes

 

Persbericht in Klakson magazine

De Lions Club Asse organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor het goede doel. Op zaterdag 23 februari wordt iedereen dan ook uitgenodigd voor de tweede ‘Nacht van Marcel de Kolonel’ in de grote zaal ’t JASS in Asse. Deejay van dienst is niemand minder dan DJ Joost (Zebedeüs. Ook gekend van de Hopduvelfeesten) Bijgestaan door een lightjockey brengt Joost tijdens deze retrofuif de beste muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Vorig jaar kon LC Asse telkens een cheque van 1.000 euro overhandigen; aan De Wereld Van Indra, KontaktGroep Mindervaliden Merchtem, en CAW Halle-Vilvoorde. Een van de mooiste projecten sinds 2012 is het LAS (Lions Asse Serveert) Op 6 april wordt voor de 4de keer een volledig menu aangeboden aan een 100-tal jongeren die het wat minder breed hebben en hun ouders.

 

Persbericht in Goeiedag magazine (20 februari 2019)

Persbericht in Goeiedag magazine

 

Editiepajot ASSE : Nacht van Marcel de Kolonel

De Lions Club Asse organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor het goede doel. Op zaterdag 23 februari wordt iedereen dan ook uitgenodigd voor de tweede ‘Nacht van Marcel de Kolonel’ in de grote zaal ’t JASS in Asse. Deejay van dienst is niemand minder dan DJ Joost (Zebedeüs. Ook gekend van de Hopduvelfeesten) Bijgestaan door een lightjockey brengt Joost tijdens deze retrofuif de beste muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Vorig jaar kon LC Asse telkens een cheque van 1.000 euro overhandigen; aan De Wereld Van Indra, KontaktGroep Mindervaliden Merchtem, en CAW Halle-Vilvoorde. Een van de mooiste projecten sinds 2012 is het LAS (Lions Asse Serveert) Op 6 april wordt voor de 4de keer een volledig menu aangeboden aan een 100-tal jongeren die het wat minder breed hebben en hun ouders.

 

Persinfo.org ASSE : Tweede 'Nacht van Marcel de Kolonel' in ’t JASS

De Lions Club Asse organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor het goede doel. Op zaterdag 23 februari wordt iedereen uitgenodigd voor de tweede ‘Nacht van Marcel de Kolonel’ in de grote zaal ’t JASS in Asse.<br><br>Deejay van dienst is niemand minder dan DJ Joost (Zebedeüs. Ook gekend van de Hopduvelfeesten) Bijgestaan door een lightjockey brengt Joost tijdens deze retrofuif de beste muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.<br><br>Vorig jaar kon LC Asse telkens een cheque van 1.000 euro overhandigen; aan De Wereld Van Indra, KontaktGroep Mindervaliden Merchtem, en CAW Halle-Vilvoorde.<br><br>Een van de mooiste projecten sinds 2012 is het LAS (Lions Asse Serveert) Op 6 april wordt voor de 4de keer een volledig menu aangeboden aan een 100-tal jongeren die het wat minder breed hebben en hun ouders.

 

Lionsclub Asse toost op het nieuwe werkjaar

Groepsfoto Lionsclub Asse in Kasteel Waalborre

Vrijdag 11 januari was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en intronisatie van de Lions club Asse in Kasteel Waalborre.
De Lionsclub van Asse werd opgericht in 1975. Vrijdag waren 2 van de stichtende leden aanwezig: Stichtend voorzitter Jacques Dascotte en stichtend bestuurslid Romain Wingels.
Tijdens zijn openingstoespraak beklemtoonde huidig voorzitter Pascal Vanoverberghe de waarden en het belang van de club. De afgelopen 2 werkjaren werden verschillende lokale sociale werken ondersteund en dit voor meer dan 10.000€. Een uitstap met de kinderen van Huize Terloo, Koala en ’t Spiegeltje naar Pairi Daiza. De ondersteuning aan De Wereld Van Indra, Kontaktgroep Mindervaliden Merchtem en het CAW Halle-Vilvoorde enz.
De Lionsclub van Asse telt 18 leden. Vorige vrijdag tijdens de intronisatie legden 3 nieuwe leden de eed af als volwaardig nieuw lid: Dominiek Delgouffe, Ives De Bondt en Jan De Brabanter. Tijdens de eerstkomende werkvergadering zullen de activiteiten en de goede doelen voor het komende werkjaar worden vastgelegd. De eerstkomende activiteit is de “Nacht van Marcel de Kolonel” op zaterdag 23 februari in feestzaal ’t Jass. De Nacht van Marcel de Kolonel wordt een ludieke retrofuif met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van dj Joost (Zebedeüs).
De Lions club is de grootste service club wereldwijd met een netwerk van meer dan 1,4 miljoen leden verspreid over 46000 clubs in 210 landen. De Lions maken het verschil in tal van gebieden zoals: De strijd tegen blindheid, noodhulp, sociale hulp in de meeste uitgebreide zin. De Lions zetten zich ook in voor de jeugd en het milieu.

Lions Club International kent zijn oorsprong in het begin van vorige eeuw in de VS. Het is de bijzondere verdienste van Melvin Jones, lid van een Business club in Chicago, om in te zien dat een groep invloedrijke zakenmensen een machtig potentieel kon vormen in het belang van de gemeenschap. Vanuit deze gedachte is de eerste Lionsclub ontstaan in Dallas (Texas) in oktober 1917.
De officiële benaming werd ‘Association of Lions Clubs’. De naam was geïnspireerd door de grote stenen leeuw die in Chicago voor het ‘Institute of Arts’ staat. De leeuw staat symbool voor broederschap, kameraadschap en sterkte.
Het embleem is een dubbele leeuwenkop, met een terugblik op het verleden en een kijk op de toekomst. Ook de kleuren hebben een specifieke betekenis: Blauw staat voor de loyaliteit en integriteit. Geel staat voor moed en oprechtheid ten opzichte van de mensheid.
De doelstelling van de club is algemeen dienstbetoon. Onder het motto “We Serve”

(Artikel in Goeiedag magazine - 16/01/2019)

 

Lions klinken samen met nieuwe leden op 2019

Nieuwjaarsreceptie met groepsfoto Lionsclub Asse in Kasteel Waalborre

De Lions-club van Asse telt drie nieuwe leden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden Dominiek Delgouffe (zaakvoerder bouwmaterialenbedrijf), Ives De Bondt (uitgever Goeiedag-magazine) en Jan De Brabanter (advocaat) verwelkomd. Lions-club Asse werd in 1975 opgericht en telt vandaag achttien leden. Tijdens zijn openingstoespraak beklemtoonde voorzitter Pascal Vanoverberghe de waarden en het belang van de club. De voorbije twee jaar werden verschillende lokale sociale werken ondersteund, samen goed voor meer dan 10.000 euro. Het geld ging onder meer naar een uitstap met de kinderen van Huize Terloo, Koala en ’t Spiegeltje naar Pairi Daiza. Ook voor De Wereld van Indra, de Mindervaliden Merchtem en het CAW Halle-Vilvoorde werden inspanningen geleverd.

Tijdens de eerstkomende werkvergadering zullen de activiteiten en de goede doelen voor het komend werkjaar worden vastgelegd. De eerstkomende activiteit is de ‘Nacht van Marcel de Kolonel’ op zaterdag 23 februari in feestzaal ’t Jass. De Nacht van Marcel de Kolonel wordt een ludieke retrofuif met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van dj Joost.

(Artikel in HLN door WDS - Foto: Mozkito)

 

Romantisch Concert

Persbericht in Goeiedag magazine: Romantisch Concert

Walfergem
Op 2 december was de kerk in Walfergem het perfecte decor voor het romantisch concert met de Assese sopraan Julie Plas met vier medestudenten van het Brussels en Antwerps conservatorium. Zij brachten muziek van Mozart en Purcell en verschillende aria's uit opera's als Don Giovanni, Lakmé, Manon en es Contes d'Hoffmann. Organisator van het concert was de Lionsclub Asse die met de opbrengst haar goede doelen sponsort. Julie Plas was een revelatie en de Lionsclub laat weten dat een dergelijk evenement zeker voor herhaling vatbaar is.

(Bericht in Goeiedag magazine - 16/01/2019)

 

Persbericht in Goeiedag (14/11/2018)

Op zondag 2 september (om 11.30 uur) organiseert de Lions Club Asse een aperitief concert in de kerk van Walfergem. Zoals gewoonlijk gaan alle opbrengsten integraal naar haar sociale doelen. Afgelopen Lionsjaar werden nog cheques van 1000 euro geschonken aan De Wereld van Indra (Opvang voor jongeren), Kontaktgroep Mindervaliden Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde. Sopraan Julie Plas en een aantal laatstejaarsstudenten aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel brengen een gevarieerd programma met o.m. muziek van Mozart, Bizet en anderen. (jvm)

 

Persbericht in Klakson (31/10/2018)

Op zondag 2 december ek. organiseert Lions Club Asse in de kerk van Walfergem onder de noemer ‘Asse Klassiek’ een schitterend aperitiefconcert. Met dit concert steunen de Lions een aantal goede doelen uit onze gemeente. / De Assese Sopraan Julie Plas heeft speciaal voor dit concert een programma samengesteld boordevol gekende en minder gekende klassieke muziek. Samen met enkele andere laatstejaars Master studenten aan het Conservatorium te Antwerpen en Brussel verwent ze de (hopelijk talrijk) aanwezigen met aria’s van Mozart, Bizet, Rossini, Purcell en vele anderen. Naast Julie Plas (sopraan) treden ook nog Clara Legros (sopraan) en Tom Van Bogaert (bariton) op. Ze worden begeleid door Merlijn de Coorde (viool) en Chiara Vaneigem (piano). / Zoals gewoonlijk gaan alle opbrengsten integraal naar hun sociale doelen. Zo werden afgelopen Lionsjaar nog cheques van 1.000 euro geschonken aan De Wereld van Indra (Opvang voor jongeren), Kontaktgroep Mindervaliden Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde. / Lions Club Asse is één van de 279 Lions clubs in België. Twee keer per maand (elke 2e en 4e donderdag) komen de leden samen in ‘Kasteel Waalborre’ om hun doelstellingen verder uit te werken. Als serviceclub proberen ze op die manier hun steentje bij te dragen aan degene die het minder breed heeft. Wereldwijd telt de organisatie bijna 1,35 miljoen leden, met ruim 46.000 clubs vertegenwoordigd in 192 verschillende landen. / Aperitiefconcert Lions Club Asse (t.v.v. haar goede doelen) op zondag 2 december in de O.L.V.H. Hartkerk van Walfergem op zondag 2 december. Aanvang om 11u30. De deuren gaan open om 11u15. / Tickets kosten 25 euro (inclusief apéro) en zijn te bekomen bij de leden van Lions Asse of aan de inkom. Wacht niet te lang, er zijn maar en beperkt aantal plaatsen. / Meer vind je terug op www.lionsasse.be. (GVD)

 

Persbericht op Persinfo.org (15/10/2018)

Publicatie op Persinfo.org: Lions Club aperitieft in kerk van Walfergem / Zondag 2 december is er een aperitiefconcert in de kerk van Walfergem, in een organisatie van Lions Club Asse. Alle opbrengsten gaan integraal naar sociale doelen. Afgelopen Lionsjaar werden nog cheques van 1000 euro geschonken aan De Wereld van Indra (Opvang voor jongeren), Kontaktgroep Mindervaliden Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde / De Assese Sopraan Julie Plas heeft een concertprogramma samengesteld boordevol gekende en minder gekende klassieke muziek. Samen met enkele andere laatstejaars master studenten aan het Conservatorium te Antwerpen en Brussel verwent ze de aanwezigen met aria's van Mozart, Bizet en vele anderen / LC Asse is 1 van de 279 Lions clubs in België. Elke 2de en 4de donderdag van de maand komen de leden samen in de Waalborre om hun doelstellingen verder uit te werken. Als service club proberen ze hun steentje bij te dragen aan wie het minder breed heeft. Wereldwijd telt de organisatie bijna 1,35 miljoen leden, met ruim 46.000 clubs vertegenwoordigd in 192 verschillende landen.

 

Andere publicaties:

 

Persbericht op EditiePajot, regio Asse (14/10/2018)

Publicatie op EditiePajot, regio Asse: Concert: Lions ASSE Klassiek / Zondag 2 december is er een aan te raden aperitief concert in de kerk van Walfergem, in een organisatie van Lions Club Asse. Zoals gewoonlijk gaan alle opbrengsten integraal naar haar sociale doelen. Afgelopen Lionsjaar werden nog cheques van 1000 euro geschonken aan De Wereld van Indra (Opvang voor jongeren), Kontaktgroep Mindervaliden Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde. / De Assese Sopraan Julie Plas heeft een concertprogramma samengesteld boordevol gekende en minder gekende klassieke muziek. Samen met enkele andere laatstejaars master studenten aan het Conservatorium te Antwerpen en Brussel verwent ze ons met aria's van Mozart, Bizet en vele anderen. / LC Asse is 1 van de 279 Lions clubs in België. Elke 2de en 4de donderdag van de maand komen de leden samen in de Waalborre om hun doelstellingen verder uit te werken. Als service club proberen ze hun steentje bij te dragen aan wie het minder breed heeft. Wereldwijd telt de organisatie bijna 1,35 miljoen leden, met ruim 46.000 clubs vertegenwoordigd in 192 verschillende landen.

 

Persbericht in Het Nieuwsblad - Regio Asse (29/03/2018)

Publicatie in Het Nieuwsblad, regio Asse: Lions Club schenkt opbrengst Bal aan goed doel

 

Persbericht in Klakson (29/03/2018)

Persbericht in Klakson - Regio Asse (13.400 ex.): 2018-03-29 (Klakson) 1000e vergadering Lions club Asse + Lions fuif groot succes

 

Persbericht op de website van Lions District 112C (17/03/2018)

(2018-03-17) Persbericht op website Lions District 112C: 1000ste Vergadering Lionsclub Asse en Lions fuif Groot Succes

 

Persbericht in Het Laatste Nieuws (09/02/2018)

Publicatie in Het Laatste Nieuws, regio Asse: De Lions Club van Asse gaat nu zaterdag het 'Bal van Marcel de Kolonel' organiseren in fuifzaal 't Jass in Asse

 

Persbericht in Deze Week (De Streekkrant) regio Asse - Zennevallei 04/02/2018

Publicatie in Deze Week (Regio Asse - Zennevallei): ASSE - Retro-fuif - Bal van Marcel de Kolonel

 

Persbericht in Klakson (Regio Asse) 01/02/2018

Publicatie in Klakson (Regio Asse): Bal van Marcel de Kolonel

 

PersInfo.org 30/01/2018

Publicatie op PersInfo.org: Lions Club Asse viert feest met 'Marcel de Kolonel'

 

Het Nieuwsblad 20/01/2018

Publicatie in Het Nieuwsblad: Lions Club organiseert 'Bal van Marcel de Kolonel'

 

EditiePajot.com 18/01/2018

Publicatie in EditiePajot: Bal van Marcel de Kolonel - Fuif ten voordele van de goede doelen van Lions Club ASSE

 

Klakson 02/11/2017

2017-11-02 (Klakson) Lions Club Asse steunt de goede werken met de opbrengst van hun jaarlijkse Winter BBQ

 

Klakson 30/03/2017

2017-03-30 (Klakson) Lions Club Asse schenkt opbrengst lezing aan CAW Halle-Vilvoorde vzw

 

Goeiedag 29/03/2017

2017-03-29 (Goeiedag) Lions steunen CAW

 

Klakson 02/02/2017

2017-02-02 (Klakson) Rudi Vranckx te gast in Asse

 

Klakson 19/01/2017

2017-01-19 (Klakson) Lions Club Asse steunt CAW Halle-Vilvoorde.jpeg

 

Goeiedag 11/01/2017

2017-01-11 (Goeiedag) Lions steunen CAW Halle-Vilvoorde

 

Het Nieuwsblad 05/01/2017

Publicatie in het Nieuwsblad: Lions Asse steunen CAW Halle-Vilvoorde

 

Editiepajot 04/01/2017

Publicatie in Editiepajot: LIONS CLUB ASSE gul voor het goede doel door steun aan CAW Halle-Vilvoorde Vzw

 

 

LAS 2016 (Lions Asse Serveert) - Persbericht Goeiedag

 

 

 

LAS 2016 (Lions Asse Serveert) - Persbericht Klakson

 

 

Etienne Esselens overleden

In Asse overleed vorige woensdag Etienne Esselens, voorzitter van de Lions Club. Hij werd 73.

Esselens was al 40 jaar zaakvoerder van een immobiliën- en zakenkantoor, maar is in het sociale leven in Asse vooral gekend voor zijn onverdroten sociale inzet via de serviceclub Lions Asse.

Zo was hij jarenlang mee de drijvende kracht achter de vele tientallen kleine en grote activiteiten om geld bijeen te brengen voor de tientallen goede doelen die de Lions de voorbije veertig jaar in Asse en in de regio mee financieel ondersteunde. De website van de Lions Asse werd intussen getooid met een rouwband.

Voorts was Esselens al jaren een vaste waarde in het bestuur van Open VLD Asse, onder meer als penningmeester.

De uitvaartdienst heeft plaats op woensdag 17 februari om 10 uur in de Sint-Martinuskerk in Asse.

rouwbrief

 

Lion - LC Asse Noord West-Brabant District C Belgium

LC Asse Noord West-Brabant District C Belgium

27/11/2015 - Youth Exchange is het Internationaal uitwisselingsprogramma van de Lions Clubs, dat elk jaar tijdens de zomermaanden kinderen en adolescenten vanaf 14 jaar naar het buitenland zendt als afgevaardigde van hun land...

 

Goeiedag - Waalborrepark is hartveilig

Waalborrepark is hartveilig

28/10/2015 - ASSE - Het Waalborrepark heeft nu ook een AED-toestel, een defibrillator om mensen te redden die plots een hartaanval krijgen. Het toestel hangt aan de inkom van het kasteel Waalborre en is een schenking van de Lionsclub Asse die er haar thuis heeft...

 

ASSE - Lions Club plaatst defibrillator in Waalborre

De mannen van de Lions Club hebben zopas een defibrillator geschonken die geplaatst wordt in de inkomhal van restaurant Waalborre in het gelijknamige park. De defibrillator of AED-toestel kostte tweeduizend euro. "We beschikken in onze regio over te weinig defibrillatoren", weet voorzitter E...

 

Eigen snoezeltuin voor demente bejaarden Hingeheem

Eigen snoezeltuin voor demente bejaarden Hingeheem

20/06/2015 - Het OCMW-woonzorgcentrum Hingeheem in Asse heeft er een snoezeltuin bij, specifiek voor de bewoners met dementie. 'Het gaat om een ...

 

vlnr Pascal Van Overberghen, Thierry Van Vreckem, Carlos Meersman, Etienne Esselens en Tony Mergan

De Prikkeling van Lions Club Asse was een schitterende kunsttentoonstelling

27/11/2014 - In het Oud Gasthuis te Asse kon men tijdens het weekend van 7, 8 en 9 november terecht voor een schitterende mix van heel uiteenlopend...

 

Foto doosje Hoepduvelkes, pralines met hoppe, van Lions Club Asse

De 'hoepduvelkes' pralines ten voordele van de sociale werken van de Lions Club

27/11/2014 - Hierbij werden uiteraard de 'hoepduvelkes' aangeboden, die specifiek voor het jaareinde aan de man gebracht werden. De Hoepduvelkes zi...

 

Foto met Tony Mergan ('Hoepduvelkes' pralines), Carlos Meersman (voorzitter Lions Club Asse) en Jeroen Luypaert

Lions stellen Hoepduvelkes voor

10/11/2014 - De leden van Lionsclub Asse hebben het voorbije weekend het Hoepduvelke plechtig voorgesteld. Het Hoepduvelke is een exclusieve pralin...

 

Foto met Tony Mergan ('Hoepduvelkes' pralines), Carlos Meersman (voorzitter Lions Club Asse) en Jeroen Luypaert

Lionsclub Asse charmeert met kunsthappening De Prikkeling

07/11/2014 - In het Oud Gasthuis opende vrijdagavond de kunsthappening 'De Prikkeling', een nieuw initiatief voor het goede doel door de Lionsclub...

 

Lionsclub Asse charmeert met kunsthappening De Prikkeling (+ foto’s kunstwerken!)

07/11/2014 - In het Oud Gasthuis opende vrijdagavond de kunsthappening 'De Prikkeling', een nieuw initiatief voor het goede doel door de Lionsclub Asse. Onder leiding van vooral Jeroen Luypaert en Etienne Esselens werd een kunsttentoonstelling samengesteld met werken van 25 kunstenaars uit heel Vlaanderen...

 

Kunsthappening 'De Prikkeling' in de agenda van Klakson

Kunsthappening 'De Prikkeling'

30/10/2014 - Happening 'De Prikkeling' van Lions Asse met diverse kunstenaars en artiesten op zaterdag 8 november om 15 uur en op zondag 9 november...

 

Foto met bloemen voor de Workshop Bloemschikken tijdens 'De Prikkeling'

Workshop Bloemschikken

29/10/2014 - Lions Asse houdt zaterdag 8 november om 19 uur een workshop bloemschikken voor het goede doel. Plaats van het gebeuren is de zolder ...

 

Orchideeënverkoop

18/07/2013 & 19/07/2013 - Orchideeënverkoop ten voordele van de sociale werken van Lions Asse

 

Foto met leden van Lionsclub Asse, in de tuin van Kasteel Waalborre te Asse

Lions Asse schenkt 2.100 euro aan BedNet

06/06/2013 - De Lions Asse - Noord-West-Brabant schonken het riante bedrag van € 2.111,84 aan BedNet, de organisatie die computermateriaal ...

 

Foto met Prinses Mathilde, Kim De Nil, Thierry Van Vreckem, Herman De Smet, Luc De Geyndt, Luc Lissens

Mathilde looft troostproject Amow

08/05/2013 - In de Erasmushogeschool in Brussel werd op 16 april in aanwezigheid van prinses Mathilde officieel het project 'De eerste troost' ...

 

Logo Gouden Klakson

En de Gouden Klakson 2012 gaat naar ...

17/01/2013 - Opnieuw stond de Klaksonredactie voor een jaarlijkse, zware opdracht om uit een hele reeks mooie initiatieven en verenigingen er een...

 

Lions bemeubelen kleuterklasje

11/10/2012 - De Vrije Kleuterschool Asse mocht dankzij een cheque van 956,75 euro van de Lions Asse nieuwe meubeltjes kopen voor een extra klasje...

 

Lions Asse schenken meubilair

04/10/2012 - De vrije kleuterschool op het Gemeenteplein in Asse mocht een cheque ontvangen van de Lions ter waarde van € 956,75. Deze schenking ...

 

Hopduvel bekoort duizenden Assenaren

27/09/2012 - Ruim 20.000 bezoekers dompelden zich drie dagen onder in de Assese Hopduvelsfeer, ook al bleef die eerst wat lauwtjes. Zowel vrijdag ...

 

Foto Editiepajot: Lionsclub ASSE trok naar Plopsaland

Lionsclub ASSE trok naar Plopsaland

20/09/2012 - Thierry Van Vreckem, voorzitter Lionsclub Asse: "We zijn met de kinderen van huize Terloo uit Bellingen, Koala en het spiegeltje uit ...

 

Hopduvel bekoort duizenden Assenaren

10/09/2012 - Ruim 20.000 bezoekers dompelden zich drie dagen onder in de Assese Hopduvelsfeer, ook al bleef die vaak wat lauwtjes. Orgelpunt werd ...

 

'Verliesdoos' bij slecht nieuws

29/08/2012 - Politiediensten en begrafenisondernemers kunnen eind dit jaar beschikken over de 'Verliesdoos', en materiaalpakket om kinderen te helpen...

 

Dienst slachtofferbejegening AMOW en Lions Asse slaan handen in mekaar voor de 'eerste troost doos'

23/08/2012 - De dienst slachtofferbejeging staat in voor de opvang, praktische bijstand en informatieverstrekking aan de slachtoffers of na(ast)bes...

 

'Verliesdoos' helpt kinderen het rouwproces verwerken

03/07/2012 - Politiediensten en begrafenisondernemers kunnen eind dit jaar beschikken over de 'Verliesdoos', een materiaalpakket om kinderen te ...

Lions Asse feest met honderden kansarmen

15/03/2012 - Onder de noemer 'Lions Asse Serveert' had in Walfergem voor het eerst een gratis souper plaats voor 320 kansarmen. De serviceclub wil ...

Kansarmen aan tafel met de Lions

14/03/2012 - Lions Asse organiseerde in de Sint-Martinusschool van Walfergem een groot en gezellig diner voor mensen die het in onze samenleving ...

 

Lions Asse Serveert

01/03/2012 - Met het LAS wat staat voor Lions Asse Serveert lukte de Lionsclub van Asse er in een feestmaal te serveren aan honderden kansarmen, ...

 

Lions Asse feest met honderden kansarmen

27/02/2012 - Onder de noemer 'Lions Asse Serveert' had zaterdag in Walfergem voor het eerst een gratis souper plaats voor honderden kansarmen...

Lions Asse organiseerde "Lions Asse Serveert"

26/02/2012 - Zaterdag organiseerde Lions Asse in de Sint-Martinusschool van Walfergem een groot diner voor mensen die het in onze samenleving minder gemakkelijk hebben ...

 

Lions Club steunde de boomplantactie

17/11/2011 - Het jaar 2012 werd ook bij Lions International uitgeroepen tot het jaar van het boomplanten. De Lions zullen overal ter wereld ...

 

2.000 bomen langs Pontbeek

17/11/2011 - Ook de gemeente Asse droeg haar steentje bij aan de actie '1 miljoen bomen voor Vlaanderen', een onderdeel van de wereldwijde actie van de Verenigde Naties ...

 

Politie houdt extra toezicht aan de schoolpoort

"Wij kregen in Groot Asse vandaag het huisblad 'Klakson' in de bus.
In bijlage ziet u een bladzijde waar de verwelkomingsboog die wij sponsorden voor de politie AMOW op foto staat.
Bewijs dat onze 'boog' nog steeds gebruikt wordt en met onze logo!!"
- EE, 9/09/2011

Lions Asse bestaat 35 jaar

15/06/2011 - Dit jaar viert Lionsclub Asse zijn 35 jaar bestaan. In België tellen de Lions ong. 7500 leden. De club is een autonoom werkend deel van een ...

Lions Asse bestaan 35 jaar

7/06/2011 - ASSE - Lionsclub Asse viert in 2011 zijn 35 jaar bestaan. Vier stichtende leden zijn nog steeds present: Jacques Dascotte, Pierre Fieremans, Romain Wingels en Jacques Reygaerts...

Senioren ontmoeten elkaar in Parkvilla

30/11/2010 - ASSE - Onder de noemer 'Senioren van 't Park' vond vorige ...

Senioren smaken parkvilla

26/11/2010 - De namiddag begon met een gratis drankje (met dank aan sponsors Lions Asse en de Provincie Vlaams-Brabant) als verwelkoming en een ...

Uitleendienst helpt driewielfietsen uit ...

22/04/2008 - ASSE - Lionsclub Asse en de vzw 3wielweb starten samen de eerste uitleendienst voor driewielfietsen in ons land.